Připravuje se prequel adaptace Mortal Instruments

Vydáno: 15.04.2013 07:00 - Simona Knotková | foto: Sony Pictures Entertainment

Teenage fantasy Mortal Instruments ještě ani nemělo svou premiéru, tvůrci už ale pomýšlí i na jeho další díly. Klasické pokračování ovšem nečekejte. Naopak uvidíme události, které celé sérii předcházely.
Na filmovou adaptaci knižní série Mortal Instruments americké spisovatelky Cassandry Clare si do českých kin budeme moci zajít od 29. srpna. A protože společnost Constantin Films v látce vidí potenciál stát se další výdělečnou fantasy sérií, na kterou budou chodit zástupy teenagerů, není divu, že se už začíná pracovat na dalších dílech. Trochu neobvykle to ale nebude navazující pokračování adaptující další knížku. Studio plánuje do kin dostat prequel.
Příběh by vycházel z řady Infernal Devices a jejího prvního dílu "The Clockwork Angel". Společně s ním se dostáváme do viktoriánské Anglie a také v tomto případě je hlavní postavou dospívající dívka. Ta během pátrání po svém ztraceném bratrovi postupně proniká do temného světa londýnského podsvětí. Scénář se už pokouší stvořit celovečerně debutující Stephanie Sanditz a nový děj nám přinese také zbrusu nové herecké tváře.
Ještě ovšem uvidíme, jak dopadne srpnová premiéra Mortal Instruments: Město z kostí. Případný úspěch či neúspěch pravděpodobně dost zásadně ovlivní, zda projekt dostane definitivní zelenou.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY