Carrie přichází s plnohodnotným trailerem

Vydáno: 05.04.2013 11:13 - Martin Bubrín | foto: Screen Gems

Nový hororový remake podle literární klasiky Stephena Kinga dorazí do kin už letos na podzim. V něm se bude muset Carrie vypořádat jak s nástrahami dospívání, tak se svou fanatickou matkou.
Lesní duch letos nebude jediný hororový remake. Nový náhled na známou látku se nám pokusí zprostředkovat Kimberly Peirce se svou předělávkou kultovní Carrie . Těžko říct, jestli půjde o novou adaptaci knihy nebo remake De Palmova filmu - v obou případech nám ale trailer napovídá, že tohle znovu ani nepotřebujeme vidět.
Nová plnohodnotná upoutávka se nejen ohání zbytečnou doslovností, ale také zobrazuje až příliš moc děje. V podstatě můžeme říct, že jsme už viděli celý film s chronologicky řazenými událostmi vměstnaný do dvou a půl minut. Těžko říct, jestli tohle opakované předžvýkání známého příběhu zaujme někoho jiného mimo skalní fanoušky.
Na druhou stranu tady máme solidní obsazení, které konečně odhaluje i fanatickou matku v podání Julianne Moore, slušnou dávku napětí a příslib, že se zase nebude šetřit krví. Tvrdit ale, že z toho režisérka oscarového Kluci nepláčou dokáže vykřesat i něco víc než průměrný remake, zde navíc "módně" zasazen do současnosti (inu, iPhone musí být všude), si zatím netroufáme. Apokalyptická destrukce v závěru však vypadá nadějně.
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer filmu Carrie


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY