Pacific Rim přichází s pěticí nových plakátů

Vydáno: 31.03.2013 16:00 - Amaya Tomanová | foto: Warner Bros.

Již v červenci dorazí do kin velkolepá sci-fi Guillerma del Tora Pacific Rim, v níž se budou řezat obří roboti a monstra. Prohlédněte si, jak vypadá pětice bojových Jaegerů na nových plakátech.
Na pěti nových plakátech ke sci-fi Pacific Rim - Útok na Zemi se nám představuje pětice obrněných bitevních robotů. Jedná se o stroje sestavené za účelem boje proti monstrům, zvaným Kaiju. V mezinárodním mecha-týmu tzv. Jaegers je zastoupeno Japonsko robotem jménem "Coyote Tango", za Ameriku bojuje "Gypsy Dancer", za Rusko "Cherno Alpha", za Austrálii "Striker Eureka" a za Čínu "Crimson Typhoon".
Robotí hrdinové jsou na plakátech zobrazeni se stejnou velkolepostí a pompou, s jakou se nám představili již v traileru. Rozhodně nepůsobí jako pět drobných obměn jednoho prototypu robota, naopak každý "stroj" je nositelem unikátního vzhledu.
Epické trojrozměrné podívané se v kinech dočkáme v červenci. Kromě nových plakátů si v galerii můžete prohlédnout také tzv. trade cards, na nichž můžete porovnat jednotlivé Jaegery mezi sebou.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY