Resident Evil 6 dorazí už příští rok

Vydáno: 05.03.2013 15:30 - Martin Bubrín | foto: Impact Pictures

Paul W.S. Anderson to s béčkovou sérií Resident Evil nevzdává a po pátém díle plánuje i další šestý. Kdy se přesně dočkáme Milly Jovovich porcující zombíky a okatého 3D?
Dojit se bude pořád. I když braková série Resident Evil kvality moc nepobrala, stále na svůj relativně nízký rozpočet na díl vydělává dostatečně peněz na to, aby studia dávala dalším pokračováním zelenou. A té se nakonec dočká i díl šestý, jehož premiéra je již předběžně naplánována na 12. září 2014.
Další fetišistické slow-motiony, videoherní zápletka a do očí bijící 3D? Možná - stále není jasné, jestli se k režii vrátí i Paul W.S. Anderson, jenž nyní plánuje nákladný katastrofický snímek Pompeii s Kitem Haringtonem (Jon Snow ze Hry o trůny) v hlavní roli. Vzhledem k náročností projektů tak nemůžeme doufat, že by stihl natočit oba dva snímky - buďto jeden odloží nebo předá někomu jinému a zaštítí ho jen jako producent.
Můžeme jen hádat, pro co se režisér nakonec rozhodne. Již při premiéře předchozího dílu však prohlašoval, že má vymyšlený parádní příběh pro šestku, který by mohl v tom "nejlepším" zakončit celou sérii, tak u ní snad bude chtít být až do konce. Jako bezduché béčko vydělala loňská Odveta úctyhodných 221 milionů dolarů i navzdory přehnaně negativním recenzím.
Pokud bude ale chtít Anderson navázat na epický fantasy cliffhanger z minulého dílu, bude nejspíš muset trochu navýšit rozpočet


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY