Birdovo sci-fi 1952 má nový název

Vydáno: 30.01.2013 16:00 - Simona Knotková | foto: David James / Paramount Pictures

Ještě stále nevíme, o čem bude nový scifi snímek Brada Birda, na který si jistě všichni zajdeme. Známe ale už jeho jméno, a také víme, koho uvidíme v roli hlavního hrdiny.
Přísně utajovaný projekt režiséra Úžasňákových Brada Birda a scenáristy Ztracených Damona Lindelofa zase jednou propustil mezi fanouškovskou obec pár nových aktualizací. Ta nejdůležitější se týká hlavně změny jeho názvu.
Z původního číselného titulu 1952, který neměl značit nic jiného než pouhé označení krabice plné dokumentů nalezené v archivu Disney, je to nyní Tomorrowland, tedy název stejný jako jedna z částí Disneylandu. Důvody? Stále můžeme jen hádat. 1952 byl ale pravděpodobně opravdu jenom pracovní název odvozený od oné tajemné krabice. Také je pravda, že další chystaný snímek Birda 1906 s názvem v letopočtové podobě by mohl být poněkud matoucí a vedl by k domněnce, že spolu oba filmy mají něco společného.
Díky Twitteru už navíc můžeme vědět, jak přesně vypadá tolik diskutovaná krabice. Oba tvůrci zveřejnili její podobiznu, a to dokonce i s jejím obsahem, ze kterého můžeme poznat snímky s Waltem Disneym. Ani díky nim nebudete nejspíš o nic moc chytřejší, co se příběhu týče, ale je to docela zábavná hra, kterou s námi Bird / Lindelof rozehrávají, co myslíte?
Definitivní jasno je aspoň v obsazení hlavní role, do které je oficiálně potvrzený spekulovaný George Clooney. Tvůrci by film rádi stihli natočit do premiéry plánované na 19. prosince příštího roku. Nejvyšší čas tedy pořádně započat předprodukční práce a konečně nás zahlcovat skutečnými podrobnostmi.
Obrázky boxu "1952" si prohlédněte ve fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY