Letošní Oscary složí poctu Jamesi Bondovi

Vydáno: 04.01.2013 17:25 - Amaya Tomanová | foto: oscar.com

Ceremoniál předávání cen Akademie téměř klepe na dveře a jeho pořadatelé již nastínili jeho podobu. Tentokrát se při příležitosti padesátého výročí agenta 007 ponese v bondovském stylu.
Agent s povolením zabíjet oslavil padesát let existence svých filmů loňskou blu-ray edicí, pamatovat na něj však budou i pořadatelé letošního oscarového večera. Americká akademie filmového umění a věd oznámila, že pětaosmdesátý ročník oscarového ceremoniálu vzdá hold legendární filmové sérii o Jamesi Bondovi.
"Součástí pětaosmdesátého předávání cen Akademie bude pocta sérii filmů o agentu Jamesi Bondovi, která loni oslavila padesáté výročí," říká oficiální tisková zpráva. "Bude nám potěšením zařadit do ceremoniálu mimořádný vstup, který bude jakýmsi blahopřáním k bondovským padesátinám," dodávají producenti Craig Zadan a Neil Meron. "Uvedení Dr. No v roce 1962 učinilo z filmů o agentovi 007 celosvětově oblíbený fenomén." Přesná podoba průběhu celé show zůstává utajena.
Oscarové nominace budou oznámeny v Samuel Goldwyn Theatre 10. ledna, samotné předávání cen proběhne 24. února v prostorách Dolby Theatre v Hollywood & Highland Center.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Vojtěch Chudláský, 05.01.2013 08:33) Reagovat

    A společně s tím vystoupí všichni žijící Bondové na podiu :-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY