Atlas mraků odhaluje nové bannery a TV spoty

Vydáno: 26.09.2012 10:00 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros.

Necelý měsíc zbývá do americké premiéry očekávaného opusu sourozenců Wachowských a Toma Tykwera, tak je nutno pořádně zatlačit na pilu v promo kampani. Čekejte sedm nových bannerů a dva TV spoty.
Tohle zavání opusem magnum. Nebo snad dalším midcultovým kýčem? Odpověď je dle dostupných ohlasů a zahraničních recenzí někde mezi, a nám tedy nezbývá nic jiného než čekat na konec listopadu a přesvědčit se o tom na vlastní oči. V USA však snímek vstupuje do kin již 26. října, tak je nutno pořádně přitvrdit na reklamní kampani. Přece by tvůrci Matrixu nechtěli mít na triku "kultovní" propadák, už hlavně kvůli složité cestě, která předcházela vzniku celého projektu - dalo by se zjednodušeně říci, že na něm závisí celá jejich kariéra.
To ale můžeme rozpitvávat až v listopadové recenzi, ale ne teď, kdy je na nějaké kasovní odhady ještě brzo. Studio Warner Bros. právě uvolnilo na facebookové stránce Atlasu mraků sedm nových bannerů, které představují postavy filmu, popřípadě ukazují výjevy známých scén z traileru. Je vidět, že jsou prosazovány hlavně scény z potenciálně nejzajímavější futuristické linie, která má samozřejmě šanci přilákat co nejvíce diváků.
Postavy ještě neznáme natolik, abychom vám řekli, kdo pod jakým jménem bude vystupovat v které linii (uff), ale i tak si můžete všimnout, že zástup hvězd je vskutku enormní. A to bannery ještě neodhalují všechny postavy a jejich permutace v různých časových obdobích, které byste stoprocentně pod tím nánosem make-upu a masek nerozeznali. Schválně - poznali byste na třech z těchto čtyř obrázků Huga Weavinga?
Spolu s novými bannery se také objevily dva nové TV spoty. Ten první více propaguje film jako velkolepou akční sci-fi, kde nebude nouze o napínavé scény, přestřelky a honičky ve futuristických lokacích. Druhý jde zase spolehlivě po emocích a utvrzuje auru vizionářského snímku s univerzálním poselstvím. Výsledek se však opět bude nacházet někde na pomezí.
Atlas mraků Toma Tykwera, Lany a Andyho Wachowského dorazí do českých kin a (snad) i do IMAXu 22. listopadu. Bannery najdete klasicky v galerii nad článkem, spoty hledejte naopak níže.

TV spot 2 k filmu Atlas mraků

TV spot 3 k filmu Atlas mraků


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY