Stallone se mstí v traileru na Bullet To The Head

Vydáno: 17.08.2012 18:30 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros. Pictures

Sylvester Stallone nikoho nemusí přesvědčovat, že nepatří do důchodu - po Rambovi, Rockym a Expendables přidává do své filmografie další akční titul, tentokrát adaptaci komiksu Bullet To The Head.
Ještě ani nestačil doznít návrat Arnolda v The Last Stand a už se na nás řítí další akční řezničina ze staré školy, kde se zbraně chopí zřejmě nejnamakanější 66letý obyvatel zeměkoule. A vypadá to, že s ním bude hodně zábavy.
Bullet To The Head je adaptace grafické novely (to jste nečekali, že?) Headshot Alexise Nolenta, což je klasický příběh o pomstě. Když Jimmymu Bobovi zabijí parťáka, rozhodne se najít toho, kdo to udělal (robustní Jason Momoa), a zasloužit se o jeho bolestnou smrt. Naštěstí se to dle traileru nebude brát moc vážně, tak se spíše dočkáme masité porce hlášek i akce, v níž není nouze o prolévání testosteronu.
Nadsázka jde cítit také ze zvoleného typu titulků nebo hudby, která během traileru přejde od hip hopu až k rockovým vypalovačkám. Mezi tím vším je známá změť výbuchů, bitek, vystřelených kulek a Sylvestera Stallonea, který si svou roli nejspíše náramně užívá. A my s ním. Jméno za kamerou sedícího veterána Waltera Hilla, který má za sebou například kultovní Warriors nebo 48 hodin, slibuje, že by opravdu mohlo jít o poctivé akční řemeslo.
Teď už zbývá si jen počkat na trailer The Tomb, kde budou Sly a Arnie společně utíkat z vězení. Že by to mohlo být lepší než celé Expendables 2? To je dost možné...
Trailer můžete zhlédnout rovnou pod naším článkem.

Originální trailer filmu Bullet to the Head


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY