Terry Crews si zahraje ve Scary Movie 5

Vydáno: 17.08.2012 08:00 - Michala Benešovská | foto: facebook tvůrce

Bylo by nefér nové Scary Movie 5 odsoudit ještě dlouho předtím, než spatří světlo promítačky, ale upřímně - co může vzniknout ze snímku, kde si zahrají dva hollywoodští potížisté a fotbalová hvězda?
Nekonečná série Scary Movie má tu výhodu, že pro každý díl doroste nová generace huličů, kteří každý nový snímek série uctívají a zbožňují jako francouzští kritici v 50. letech Občana Kanea. Pochybná rentabilita Scary Movie Dimension Filmu stačí, a tak pravidelně chrlí další a další díly. Ten právě vznikající je již neuvěřitelným pátým filmem!
Scary Movie není jen přízemní a stále omezenější zábava, je to také poslední útočiště hollywoodských potížistů, jejichž kariéry poznamenaly drogové či jiné skandály. V minulém týdnu přibyly do obsazení dva přímo ukázkové příklady této tendence - Charlie Sheen a Lindsay Lohan si ve filmu nakonec opravdu zahrají.
Překvapení je pak další obsazená star. Ve snímku se objeví bývalá fotbalová hvězda Terry Crews, jehož kariéra není ani zdaleka tak opředena skandály jako kariéra předešlého obsazení. A podle všeho to vypadá, že se herec na natáčení opravdu těší. Změna je život, ne každý den se zkrátka natáčí Expendables: Postradatelní 2 a i Crews musí platit účty.
Scary Movie 5 by měl natočit Malcolm D. Lee a premiéra nás čeká v příštím roce, tedy pokud nás nezachrání konec světa.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY