Zahraje si Shia LaBeouf u Larse von Triera?

Vydáno: 10.08.2012 14:00 - Michala Benešovská | foto: Paramount Pictures

Zdá se, že Shia LaBeouf konečně našel svou cestu a míří hned do několika snímků, které mají vyšší ambice než ukazovat mydlící se roboty. O mladém herci se nyní hovoří i ve spojitosti s filmem The Nymphomaniac.
Shia LaBeouf se snaží dokázat, že je ve skutečnosti dobrý herec, a k vidění začíná být také ve snímcích, které se zásadně liší od jeho dosavadních účastí. Objeví se ve filmech Země bez zákona nebo také v Redfordově The Company You Keep. A nyní se spekuluje také o tom, že by si měl zahrát v novém filmu dánského mága Larse von Triera.
Nový snímek kontroverzního režiséra ponese název The Nymphomaniac. Jak název napovídá, hlavním tématem bude milostný život. Hlavní postavou má být mladá žena Joe, kterou si zahraje Trierova oblíbenkyně Charlotte Gainsbourg, jež jsme mohli vidět v Antikristovi i v Melancholii.
Druhou hlavní postavou bude chlapík jménem Seligman (Stellan Skarsgård, další Trierův oblíbenec), který jednoho chladného večera najde Joe zmlácenou v parku. Zraněnou ženu si vezme k sobě do bytu, kde ji ošetří a začne se vyptávat na její život. Žena se pustí do vyprávění a před Seligmanem (a před diváky) se otevře rozvětvený příběh, bohatý na rozmanité události a sexuální eskapády.
Podobně jako Dogville má být The Nymphomaniac rozdělen do několika kapitol a má mít dokonce dvě části, které budou uvedeny samostatně.
Vzhledem k nastíněné rozsáhlosti příběhu se dá usuzovat, že pro Shiu LaBeoufa bude případně dostatek prostoru. Zatím není jeho úloha upřesněna, stejně tak se k účasti momentálně oficiálně nevyjádřil.
První část snímku The Nymphomaniac by se měla objevit na sklonku příštího roku.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY