Beyoncé chce debutovat jako režisérka

Vydáno: 07.08.2012 07:17 - Michala Benešovská | foto: DreamWorks

Úspěšná zpěvačka a módní ikona Beyoncé hodlá svou kariéru naplno rozjet také ve filmové branži. Na rozdíl od ostatních zpěvaček netouží hrát, ale troufá si rovnou na režii.
Úspěšná zpěvačka Beyoncé Knowles patrně hledá nový způsob, jak potěšit své početné zástupy fanoušků, a tak se rozhodla natočit film. Na filmovém plátně se sice již objevila, role se dočkala například ve snímku Dreamgirls, rovněž si zahrála po boku Mikea Myerse ve filmu Austin Powers: Goldmember, ale nyní má vyšší ambice.
Výstupem jejího filmového snažení má být dokumentární biografický snímek o vlastním životě, který bude sama režírovat. Zatím není jasné, zda nás její snímek provede celým zpěvaččiným dosavadním životem, nebo zda se bude soustředit jen na její hudební kariéru.
Kolegové z hudební branže se podobným projektům nevyhýbají, ba naopak. Například mladý zpěvák Justin Bieber se objevil ve snímku se všeříkajícím názvem Justin Bieber: Never Say Never, režie se ujal Jon Chu. Obyčejně se však tyto snímky setkávají se silnou kritikou, zmíněný film o Bieberovi se často ocitá na spodních příčkách žebříčků oblíbenosti.
Beyoncé hodlá svůj snímek zásadně odlišit od podobných právě režií. Zkrátka dobře ví, že pokud chce něco pořádně, musí se o to zasadit sama.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY