Nové Jumanji už má producenty

Vydáno: 05.08.2012 10:49 - Michala Benešovská | foto: TriStar Pictures

Studia už dávno nekřísí jen zapomenuté filmy, na řadu už dávno přišla i léta devadesátá. Sony Pictures jdou najisto, spektakulární Jumanji má šanci stát se hitem. Ale vyváží nákladné CGI absenci Robina Williamse a Kirsten Dunst?
Studio Sony Pictures se rozhodlo vrátit se ke svému dobrodružnému hitu Jumanji z roku 1995. Jako producent nové verze bude figurovat především Matthew Tolmach, který zažil ohromný úspěch s novým Spider-Manem.
K Tolmachovi se dále připojí producent původního Jumanji William Teitler, zapojí se také Ted Field, další z původní producentské sestavy.
V Jumanji ztvárnil hlavní roli Robin Williams, který se v remaku pravděpodobně ve své původní roli neobjeví. Stejně tak si roli dívenky určitě nezopakuje Kirsten Dunst, ačkoliv její cameo by jistě fanoušky potěšilo.
Kdo si místo těchto hvězd zahází kostkami, je zatím ve hvězdách. V současné době ani není jasné, kdo se ujme režie. V žádném případě bychom se nebránili návratu původního režiséra Joea Johnstona, o kterém se stále spekuluje také jako o režisérovi plánovaného čtvrtého Jurského parku.
Remaky jsou neodmyslitelnou součástí dnešního Hollywoodu, Matthew Tolmach se pro Variety vyjádřil, že chce udělat tak, aby oslovilo také novou generaci dětí. Co se s těmi dětmi vlastně stalo, že je nebaví původní Jumanji?
Zdroj: Collider

Trailer k filmu Jumanji z roku 1995


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY