Jonathan Rhys Meyers bude pít krev

Vydáno: 27.07.2012 15:28 - Michala Benešovská | foto: Showtime

Všichni milují upíry, minimálně to tak vypadá vzhledem k vysokému nárůstu upírských filmů a seriálů. Hrabě Dracula se v sérii televizi NBC stane také hrdinou a zdá se, že to bude sympaťák.
Dracula a vlastně celé upíří pokolení zažívá boom. V současné době se chystá několik filmů a dokonce také minimálně dvě televizní série věnované Draculovi. Právě v sérii televize NBC by si měl zahrát hlavní roli krvežíznivého hraběte charismatický irský herec Jonathan Rhys Meyers.
Seriál by měl údajně připomínat mix Nebezpečné známosti a Tudorovců (kde mimochodem hraje Jonathan Rhys Meyers jednu z hlavních rolí). V novém seriálu Dracula přijede do viktoriánské Anglie s jediným cílem - pomstít se potomkům lidí, kteří před staletími zničili jeho život. Jenže co čert (a scenárista) nechtěl, do cesty za pořádně uleželou pomstou se mu připlete žena, která je reinkarnací jeho dávno zemřelé lásky, a nemrtvý hrabě se do ní beznadějně zamiluje. Doufejme, že ho city nezaslepí natolik, že zapomene na bestiální mstu.
NBC, pro kterou seriál vzniká, plánuje zatím deset dílů. Na scénáři pracuje Cole Haddon. Jako producenti figurují Colin Callender a Tony Krantz, který stojí za seriálem 24 hodin nebo filmem Davida Lynche Mulholland Drive.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY