Po Valentýnu slaví Garry Marshall i Nový rok

Vydáno: 11.11.2010 16:24 - Dita Netušilová | foto: Facebook tvůrce

Na party přijdou Robert De Niro či Michelle Pfeifer
300 - Garry Marshall při natáčení filmu Na sv. ValentýnaTým lidí, který stojí za letošní romantickou komedií Na sv. Valentýna, dokončuje práci na snímku jménem New Year's Eve. I pro tentokrát je režisérem Garry Marshall, který volně navazuje na formátově podobný příběh, jako tomu bylo v předešlém projektu. Film prolíná příběhy skupiny Newyorčanů a nahlíží do jejich životů, vztahů a lásek. Pouze je děj tentokrát zasazen na přelom roku.
Pokud jde o obsazení, i to by mělo být opět hvězdné. Robert De Niro ztvární zahořklého, umírajícího muže, který tráví svátky v nemocnici. Michelle Pfeifer výkonnou asistentku frustrovanou ze svých nikdy nedodržených předsevzetí, která se rozhodne se sliby v nově nastávajícím roce opravdu vypořádat. Další v pořadí je Hillary Swank představující otrávenou pořadatelku velkolepé novoroční show na Times Square a v neposlední řadě starý známý právě z komedie Na sv. Valentýna Ashton Kutcher jako ten, který svátky a veškeré tradice s nimi spojené přímo nenávidí.
Film New Year's Eve se začne natáčet příští měsíc, tedy právě včas k navození té správné atmosféry na placu. Premiéru by pak měl mít v předvánočním období příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY