Práce na sequelu Wanted jsou opět v plném proudu

Vydáno: 19.06.2012 17:24 - Simona Knotková | foto: Universal Pictures

O sequelu Bekmambetova Wanted se mluví už od doby, kdy snímek vešel v roce 2008 do kin. A zdá se, že plané řeči se už konečně začínají promeňovat ve skutky. Tým původních scenáristů se znovu pouští do práce.
Filmová adaptace stejnojmenného komiksu z dílny Marka Millara a J.G. Jonese Wanted se po celém světě dočkala celkem slušných tržeb i pozitivního přijetí ze strany kritiky. O sequelu příběhu, ve kterém se v hlavní roli nájemného zabijáka Wesleyho Gibsona blýskl James McAvoy, a která se natáčela i u nás v České republice, se čtyři roky ale jenom mluvilo.
Zvrat přichází až nyní. Timur Bekmambetov, režisér, který za celým projektem stojí, prozradil, že nový námět je už konečně na světě."Projekt jsme pozastavili a pro další tři, čtyři roky jsme neměli žádné vyhlídky. Před třemi týdny se ale stala neuvěřitelná věc. Dostal jsem skvělý nápad na novou zápletku a líbí se i všem ostatním. Práce na sequelu se tedy dává do pohybu a naši autoři aktuálně pracují na scénáři. Bude to šokující."
Šokující? Můžeme snad očekávat i návrat jedné z hlavních postav Angeliny Jolie, o kterém se už několikrát spekulovalo, třebaže sama hrdinka v jedničce zemřela? "Bude to pokračování příběhu Wesleyho Gibsona," pokračuje Bekmambetov, "ostatní lidé jsou mrtví a my už je nemůžeme přivézt zpátky. Nový příběh bude stejného charakteru, bude mít stejnou mytologie, ale čekejte úžasnou zápletku!"
Čekat tedy budeme jistě všichni trpělivě. A během té doby si můžeme aspoň zajít i na aktuální Bekmambetovu novinku Abraham Lincoln: Lovec upírů, která nás v kině potká už za měsíc.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY