Sharlto Copley ztvární záporáka v remaku Old Boye

Vydáno: 03.05.2012 14:50 - Michala Benešovská | foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

Hollywood i nadále pokračuje v nemilosrdném ždímání národních kinematografií a v hledáčku je stále i Old Boy jihokorejského režiséra Chan-wooka Parka. Nahlédněme na další novinku k americkému obsazení.
Hvězda filmu District 9 Sharlto Copley si zahraje v připravovaném remaku korejské festivalové pecky Old Boy Chan-wooka Parka. Původní film z roku 2003 je součástí Parkovy kontroverzní trilogie o pomstě, kam patří ještě snímky Sympathy For Mr. Vengeance a u nás též uvedená Sympathy For Lady Vengeance.
Po filmu Open Grave, který Copley momentálně natáčí s Gonzalem Lópezem-Gallegem, se tak jedná o další temný a ponurý film, ve kterém si tento jihoafrický objev zahraje.
Ve filmu Old Boy se Sharlto Copley ujme role výstředního milionáře Adriana Pryce, který se pokouší naprosto rozložit život nýmanda Joea Douchetta (Josh Brolin) tak, že ho bez vysvětlení unese a na patnáct let uvězní. Ale tím to nekončí, Pryce Joea stejně náhle propustí a začne s ním hrát krutou hru a odhalit Pryceovy motivy bude bolet.
Pro porovnání, v původní Parkově verzi hrají hlavní role korejští herci Choi Min-sik (postava, kterou bude hrát Josh Brolin) a Yu Ji-tae (Sharltova postava). Vedle zmíněných pánů se v hlavní ženské roli objeví Elizabeth Olsen.
Remake oceňovaného korejského kasaštychu, který měl obrovský ohlas v zahraničí, bude režírovat Spike Lee a scénář by měl mít na svědomí Mark Protosevich. Točit by se mělo začít již v září.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY