Nová pixarovka bude o svátku zesnulých

Vydáno: 30.04.2012 10:17 - Simona Knotková | foto: Pixar

Na filmovém sjezdu CinemaCon v Las Vegas byl ohlášen nový snímek z dílny Pixaru. Zároveň zástupci společnosti prozradili nové informace k dalším dvěma, už několik měsíců ohlášeným pixarovkám.
O tom, že si pro nás Pixar chystá dva nové snímky, víme už od srpna minulého roku. Na CinemaCon, která proběhla tento týden v Las Vegas, tvůrci konečně prozradili více. A nejen to - John Lasseter, jeden z hlavních představitelů společnosti, prohlásil, že v plánu je i projekt další.
Takže, první oznámený dinosauří film má už své jméno - The Good Dinosaur. Příběh, který bude vycházet z myšlenky, že by Zemi minul asteroid a dinosauři by nevymřeli, má stále režírovat Bob Peterson a vypomůže mu Peter Sohn s producentem Úžasňákových Johnem Walkerem. Jeho americká premiéra se posouvá na 30. května 2014.
Druhý oznámený projekt z léta minulého roku, nepojmenovaný snímek, který nás má provést lidským mozkem, měl původně ven vyjít v květnu 2014, ale nejenom že je stále bez svého titulu, ale posouvá se i premiéra, a to na červen 2015.
A jak to tedy je s tím zcela novým projektem? Jméno také ještě nemá, ale námět bude vycházet z mexického svátku Dia De Los Muertos. Ten je v podstatě něco jako naše Dušičky s tím rozdílem, že Mexičané kromě vzpomínání na své zesnulé pořádají i velkolepé průvody v kostýmech a oslavy. A všechno je to hodně barevné, jako stvořené k převedení do nové pixarovky.
Natáčení se zhostí filmařský tým, který stojí za oscarovým Toy Story 3: Příběhem hraček - režisér Lee Unkrich a producentka Darla K. Anderson. Datum premiéry ještě nebylo stanoveno. Připomeňme také, že na dveře už klepe premiéra nejnovější pixarovky - Rebelka vstoupí do českých kin 16. srpna 2012.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY