Sněhurka a lovec servírují epický trailer

Vydáno: 20.03.2012 17:26 - Martin Bubrín | foto: Bontonfilm

Vypadá to, že máme letos zaděláno na další plnokrevné fantasy. Ještě než se vrátíme zpátky do Hobitína, zavede nás debutant Rupert Sanders přímo do válečné vřavy, v níž figuruje pohádková Sněhurka, zrcadlo a Chris Hemsworth se sekyrami.
Tarsemova Sněhurka, která na nás v podobě Julie Roberts vykukuje z každého billboardu, se může teď jít oficiálně zahrabat. Pod rukama debutanta Ruperta Sanderse se nová Sněhurka a lovec (díky českým distributorům za to, že vypustili z názvu slovo "myslivec") tentokrát jednoznačně přiklání k drsné modernizaci klasické pohádky a místo pestrobarevného vizuálu servíruje plnohodnotnou fantasy.
Ne nadarmo, po rozpačitém teaseru aktuální trailer příjemně překvapil a připomíná mix známých žánrových kousků - v bitevních scénách se nezapře inspirace třeba Excaliburem nebo Pánem prstenů, při objevování magického lesního světa plného roztodivných kreatur zase příjemně upomene na temnou pohádku Faunův labyrint nebo fantasy Legenda Ridleyho Scotta. Když v nás toto vyvolává film, v jehož názvu je "Sněhurka", nelze jinak než tvůrce imaginárně poplácat po zádech. A konečně taky vidíme trpaslíky!
Týden před Prometheem se tak budeme moci těšit na další vizuální žranici, která snad nebude hloupá jako většina letošních blockbusterů typu Bitevní loď nebo Hněv Titánů. Z filmu se sympatickým obsazením se tak možná klube černý kůň sezony, který může (ale nemusí) překvapit jako například loňské Zrození Planety opic.
Na jakou z dvou Sněhurek si zajdete do kina vy? Trailer té, kterou doporučujeme my, můžete zhlédnout pod naším článkem. Pro nenasytné diváky se na internetu objevilo také výživné pětiminutové preview, které vám ovšem vyžvaní celý film. Na druhou stranu je na něj zase radost pohledět.


Originální trailer filmu Sněhurka a lovec


Pětiminutové preview filmu Sněhurka a lovec


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY