Ztvární Justin Timberlake Eltona Johna?

Vydáno: 07.01.2012 20:03 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Připravuje se životopis hudební legendy
Justin Timberlake ve filmu <b>Vyměřený čas</b>
2011 Bontonfilm
Ač by spousta hudebních fanoušků ráda viděla Justina Timberlakea opět na pódiích, zdá se, že jeho velký návrat se konat stále ještě nebude. O herci, který naposledy zazářil společně s Amandou Seyfried ve sci-fi thrilleru Vyměřený čas, se nyní mluví jako o představiteli Eltona Johna v připravovaném životopise o této hudební legendě. Alespoň producent a předloha snímku v jedné osobě, tedy Elton John, by se na plátně rád viděl právě s tváří bývalého člena kapely 'N Sync.
Jeho volba zřejmě není tak úplně náhodná. Kromě toho, že jde nejenom o talentovaného herce, ale i zpěváka, což je pro muzikálový film asi největší předpoklad, v minulosti už jednou měl tu příležitost se na chvíli Eltonem stát. Stalo se tak ve videoklipu z roku 2001 ke skladbě This Train Don’t Stop There Anymore.
Další podrobnosti ohledně obsazení rolí a filmového týmu nejsou známy. Jisté pouze je, že scénář má na starosti Lee Hall, autor Billyho Elliota, a režiséra by životopis už také měl mít. Na jeho konkrétní jméno si však budeme muset ještě počkat.
Fanoušci Eltona Johna se kromě těch největších hitů v soundtracku mohou pravděpodobně těšit i na zbrusu nové písničky. Čeká nás také spousta tanečních čísel a hudebník prohlásil, že se bude jednat o "jukeboxový muzikál ve stylu Luhrmannova Moulin Rouge".


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY