Chystá se adaptace 20 000 mil pod mořem

Vydáno: 29.11.2011 08:52 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Značky: Verne. Walker. Fincher. 3D. Disney.
David Fincher při natáčení filmu <b>Zodiac</b>
2006 Paramount Pictures
Duo David Fincher a Andrew Kevin Walker, které před více než patnácti lety ohromilo svět thrillerem Sedm, se dalo opět dohromady. Pro ty, kteří doufali v další temnou napínavou podívanou, však máme špatné zprávy: režiséra a scenáristu tentokrát spojila práce na disneyovské adaptaci románu Julese Vernea Dvacet tisíc mil pod mořem.
Snímek bude - jak jinak - ve 3D a tvůrci se údajně pokusí alespoň v základních bodech držet předlohy. Můžeme si být tedy jisti minimálně tím, že budeme mít tu čest s kapitánem Nemem, Pierrem Aronnaxem a harpunářem Nedem Landem. A samozřejmě s ponorkou Nautilus. Dříve na snímku pracovalo více scenáristů - Scott Burns, Michael Chabon a Randall Wallace, režie se měl původně ujmout McG.
Snad i ti největší skeptici vůči současným trojrozměrným disneyovkám mohou doufat, že díky velmi schopnému režisérovi i scenáristovi by film nemusel být tuctovkou (ne-li propadákem), ale přinejmenším kvalitnější rodinnou podívanou, než jaké se na stříbrném plátně v poslední době bohužel objevují.
zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY