Edward Zwick ostří na Velkou čínskou zeď

Vydáno: 01.09.2011 10:34 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Další dávka orientu od režiséra Posledního samuraje
Edward Zwick při natáčení filmu <b>Poslední samuraj</b>
Warner Bros. Ent.
V listopadu to už bude rok od premiéry Lásky a jiných závislostí, zatím posledního natočeného filmu amerického režiséra Edwarda Zwicka. Nyní se však znovu hlásí o slovo. Měl by pro nově vzniklou společnost Legendary East natočit její vůbec první snímek.
Legendary East založil Thomas Tull pod hlavičkou Legendary Entertainment, které je rovněž zakladatelem. Sídlo společnosti je v čínském Hong Kongu, a tak tedy nepřekvapí, že první snímek má vyprávět o Velké čínské zdi.
Zwick se má postarat nejenom o režii, ale také se bude společně s Marshallem Herskovitzem podílet na scénáři. Tato dvojice spolu v minulosti pracovala mnohokrát, vzpomeňme například kritikou i diváky vysoce ceněného Posledního samuraje nebo již zmiňovanou Lásku a jiné závislosti. Vycházet budou z předlohy amerického spisovatele, scenáristy a příležitostného herce Maxe Brookse.
Konkrétně se ještě neví, přesně na jakou etapu z rozsáhlých dějin Velké čínské zdi se tvůrci zaměří. Určitě to však bude stejně jako celá legenda velkolepé.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY