The Amazing Spider-Man 2 má datum premiéry

Vydáno: 08.08.2011 15:23 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Studio prozrazuje další novinky k "sequelu restartu"
Andrew Garfield ve filmu <b>The Amazing Spider-Man</b>
2011 Columbia Pictures
Fanoušci příběhů o pavoučím muži si v současné době rozhodně nemůžou stěžovat na nedostatek žhavých novinek. Po uvěřejnění traileru ke snímku The Amazing Spider-Man začalo studio Sony postupně prozrazovat novinky týkající se sequelu, který prozatím nese název... The Amazing Spider-Man 2. Jednou z prvních zveřejněných informací je datum premiéry, kterým je 2. květen 2014.
Výdělek je přinejmenším u "prvního" dílu, který uvidíme 5. července příštího roku, zaručen. Co se spokojenosti diváků týče, zde lze již těžko odhadovat. Na úspěšnosti předchozího snímku totiž z velké části závisí i úspěch sequelu a vzhledem k tomu, že v plánu je celá "spidermaní" trilogie, mají tvůrci co dělat. Psaním scénáře pověřilo studio opět Jamese Vanderbilta a opět plánuje vydat snímek ve 3D.
Komiksové adaptace jsou vděčným tématem, o čemž svědčí nadšení, s jakým je očekáván například nový Batman (teaser si můžete pustit zde). Ostatně komiksovým vydavatelstvím, světům či vesmírům jsme se již několikrát věnovali v našich tématech.
Nepříliš kladné ohlasy třetího Spider-mana vyřešilo studio ukončením spolupráce se Samem Raimim a jede se dál. Nechme se překvapit, co nám ambiciózní tvůrci naservírují nyní...
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY