Téma: Nejočekávanější filmy roku 2024

Vydáno: 01.04.2024 12:30 - Václav Limberk | foto: ScreenRant

UPDATE: Na co se můžeme těšit v českých kinech v roce 2024? Mimo jiné nás čeká nový Vetřelec, druhý Gladiátor nebo třetí Deadpool. Na výběr toho nejzajímavějšího se podívejte uvnitř článku.
DUBEN

Hned první týden v dubnu nás čeká wickovský akčňák Opičí muž, kde se novou akční hvězdou stane Dev Patel. Na fanoušky hororů čeká prequel První znamení: Přichází satan!. O týden později nás čeká nový díl duchařské série Krotitelé duchů: Říše ledu. Dále uvidíme ještě akční drama Občanská válka, českou komedii Prázdniny s Broučkem, romantické sportovní drama Rivalové se Zendayou a akční pecku Boy Kills World, kde hlavní roli hraje Bill Skarsgård
Trailer filmu Prázdniny s Broučkem



KVĚTEN

V květnu nás čeká akční komedie Kaskadér, horor Tarot, dokument o Petru Jandovi nazvaný Django, akční sci-fi Království Planeta opic, animovaný Garfield ve filmu, životopisné hudební drama o zpěvačce Amy Winehouse s názvem Back to Black, kandidát na akční film roku - Furiosa: Sága Šíleného Maxe a rodinná sci-fi komedie Imaginární přátelé
Trailer filmu Furiosa: Sága Šíleného Maxe


ČERVEN

Na začátku června nás čeká remake Vrána s Billem Skarsgårdem v hlavní roli, akční komedie Mizerové: Na život a na smrt, fantasy horor Strážci, akční drama Motorkáři s Austinem Butlerem v hlavní roli a v závěru měsíce sci-fi horor Tiché místo: První den.
Trailer filmu Vrána


ČERVENEC

První měsíc letních prázdnin přinese dva animáky: Já, padouch 4 a V hlavě 2. Dále uvidíme akční thriller Twisters, české drama Zápisník alkoholičky, romantickou komedii Project Artemis a komiksové pokračování Deadpool 3.
Teaser filmu Zápisník alkoholičky


SRPEN

V srpnu představí svou novinku Trap režisér M. Night Shyamalan. Eli Roth přinese videoherní dobrodružné sci-fi BorderlandsJiří Mádl režijní novinku s názvem VlnyFede Alvarez doručí sci-fi horor Vetřelec: Romulus a J.C. Chandor představí marvelovku Lovec Kraven
Teaser filmu Vetřelec: Romulus

 
ZÁŘÍ

Na začátku září nám Tim Burton přinese dlouho očekáváné pokračování hororové komedie Beetlejuice Beetlejuice. Dále uvidíme horor Speak No Evil, thriller Wolfs, animák Rozzum v divočině a novinku Bohdana Slámy s názvem Konec světa.
Teaser filmu Beetlejuice Beetlejuice


ŘÍJEN

Jedním z nejočekávanějších filmů celého roku bude muzikálové pokračování Joker: Folie à Deux, kde se nově objeví Lady Gaga. Dále uvidíme horor Smile 2, komiksový Venom: The Last Dance a animák Transformers JednaJan Hřebejk nabídne novinku s názvem Výjimečný stav.

LISTOPAD

V listopadu nás historický velkofilm Gladiator 2, akční thriller Amateur, akční komedie Red One, animák Odvážná Vaiana 2, thriller Pozor! Krmení dětí zakázáno a muzikál Čarodějka.    

PROSINEC

Poslední měsíc v roce 2024 nám přinese animovaný velkofilm The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, dalšího Karate Kida, animovaný film Mufasa: The Lion King a třetího Ježka Sonica.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY