Edward Zwick se pouští do nového thrilleru

Vydáno: 15.06.2011 18:22 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Bude režírovat adaptaci novely Vince Flynna
Edward Zwick při natáčení filmu <b>Krvavý diamant</b>
Jaap Buitendijk / Warner Bros. Entertainment
Edward Zwick, jehož posledním počinem byla dramedie Láska a jiné závislosti, se nyní pouští do odlišného žánru. Podle vyjádření společnosti CBS Films bude režisérem a spoluautorem scénáře knihy Vince Flynna American Assassin
Kniha je jedenáctým dílem - a zároveň prequelem - série příběhů o Mitchi Rappovi, agentovi CIA. Vypráví o počátku Rappovy kariéry, kterou v době jeho studií na universitě odstartovala nečekaná tragédie.
CBS Films vlastní práva na Flynnovy romány již od roku 2008, prvním zfilmovaným dílem mělo být Consent To Kill, na jehož režii byl najat Antoine Fuqua a adepty na herecké představitele byli Gerard Butler, Colin Farrell nebo Matthew Fox. Vedení studia se však nakonec rozhodlo uložit tento projekt k ledu právě ve prospěch adaptace knižního prequelu.
Zwick spolupracuje na scénáři s Marshallem Herskovitzem. "Jsem si jistý, že se podaří převést příběhy Mitche Rappa na plátno úspěšně a že tvůrci odvedou prefektní práci," vyjádřil se Flynn.
Filmaři se nyní zaměří především na výběr představitele hlavní role, ale o možných kandidátech zatím žádné informace zveřejněny nebyly. Aspoň je v záloze nějaké to překvapení zase na příště...
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY