Thriller Salt se možná dočká pokračování

Vydáno: 11.06.2011 14:16 - Ondra Hricko | foto: Facebook tvůrce

Předvede se Angelina Jolie opět v roli agentky CIA?
Angelina Jolie ve filmu <b>Salt</b>
2010 Columbia Pictures
Lékaři tvrdí, že příliš mnoho soli škodí; v Sony s tím ale očividně nesouhlasí a rádi by na plátna kin přivedli další díl snímku Salt. Scénárista Kurt Wimmer už sepisuje scénář a s hlavní představitelkou agentky CIA Evelyn Salt, kterou ztvárnila Angelina Jolie, se samozřejmě také počítá. Ta ale prozradila, že účast v pokračování vezme jen tehdy, bude-li se jí nový scénář líbit.
Krátce pro připomenutí: akční thriller Salt pojednává o agentce CIA, která je obviněna z toho, že je ve skutečnosti ruský agent. Musí se proto dát na útěk a ještě se krom záchrany své vlastní kůže snaží vypátrat svého zmizelého manžela. V patách jsou jí agenti CIA včetně jejího parťáka Teda Wintera, kterého ztvárnil Liev Schreiber. Konec prvního dílu byl velmi otevřený a k pokračování přímo vybízel. Stejně jako fakt, že první Salt s rozpočtem 110 miliónů vydělal velmi slušných 300 milionů.
Otázkou zůstává, zda u projektu zůstane i režisér Phillip Noyce. Studio by ho jistě za kamerou rádo uvítalo, jak se on sám rozhodne je však zatím nejisté.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY