V Hobitovi se vrátí také Orlando Bloom

Vydáno: 30.05.2011 09:54 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Peter Jackson potvrdil Legolasův návrat
Orlando Bloom ve filmu <b>Pán prstenů: Společenstvo prstenu</b>
New Line Productions
I když se na place dlouho očekávaného Hobita konečně rozběhly kamery, stíhá nás Peter Jackson nadále každým týdnem zahlcovat novými informacemi. Ohledně nového (a čím dál lépe znějícího) obsazení už máme sice docela jasno, ale jak to vypadá s návratem starých známých z původní trilogie? Přes dlouhé spekulace nyní vyšlo najevo, že do Středozemě se definitivně vrátí Orlando Bloom jako Legolas.
Není však pořád jasné, jakou bude mít část v příběhu, jelikož se jeho postava vůbec neobjevuje v knize. Stejně jako Galadriel nebo Frodo Pytlík. Ale ani to nezabránilo tomu, aby Cate Blanchett a Elijah Wood dostali povolávací telefonát zpět na Nový Zéland.
Můžeme se jen dohadovat o tom, zda tvůrci chystají Legolase již do prvního dílu (kde hlavní hrdinové procházejí jeho rodištěm a setkávají se s jeho otcem), nebo zda si ho schovávají až do dílu druhého, kde se mají události z Hobita přímo protnout do Společenstva prstenu. Každopádně, elfové žijí dlouhou dobu, tak je možné, že se prostě někde zjeví...
Jackson je jeho spoluprací - jak jinak - nadšený a je rád, že jeho ikonickou postavu bude moci znovu zasadit do Středozemě. To určitě fanoušci taky. A mimo to, kde je další slibovaný videodeník, Petere?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • videodeník... např. tu (do4, 30.05.2011 19:06) Reagovat

    http://www.videacesky.cz/ostat...

    • Re: videodeník... např. tu (mcb, 30.05.2011 19:37) Reagovat

      Tohle je první videodeník, který vyšel asi před měsícem a půl... Jackson sliboval, že bude (jako v případě) King Konga zásobovat své stránky pravidelným video blogem. Po skoro dvou měsících pořád nic ale...tak se divím, že i přes hodně změn v produkci zatím nevydal žádný další...

  • otázka (honza, 13.04.2014 07:37) Reagovat

    bude v hobitovi hrát i Aragorn

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY