Celebrity ohlašují příchod Apple TV

Vydáno: 26.03.2019 08:13 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Slavné filmové osobnosti jako Steven Spielberg nebo Reese Witherspoon ohlásily v živém přenosu příchod nové služby Apple TV, která má být jako Netflix... ale lepší.
Steven SpielbergVčera se v Kalifornii odehrála živá prezentace nové služby Apple TV, která se má spustit na podzim a která chce konkurovat zaběhlým streamovacím službám jako Netflix nebo Amazon. Právě srovnání s Netflixem se nabízí asi nejvíc, protože Apple TV chce být jako Netflix... jen lepší. V dvouhodinové živé události vystoupila celá řada osobností z filmového světa, která bude s novou službou spolupracovat. Hlasitý kritik Netflixu Steven Spielberg na Apple TV přinese novou verzi své seriálové antologie z 80. let Amazing Stories.

Byli zde Steve CarellReese Witherspoon a Jennifer Aniston, kteří lákali na svou The Morning ShowJason Momoa a Alfre Woodard mluvili o své nové fantasy sérii SeeKumail Nanjiani vyprávěl o své nové seriálové antologii Little America. J.J. Abrams a zpěvačka Sara Bareilles odhalili svou sérii Little Voice. Zatím se neví, kolik tato služba bude stát a kdy přesně dorazí. TV spot pouze prozradil, že to bude "na podzim".

Níže můžete zhlédnout dva TV spoty.

Spot ohlašující příchod Apple TV

Vypravěči stojící za Apple TV


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY