Fede Alvarez natočí spin-off pohádky Labyrint

Vydáno: 16.04.2017 15:04 - Václav Limberk | foto: TriStar Pictures

Režisér Fede Alvarez specializující se na horory jako Lesní duch nebo Smrt ve tmě natočí spin-off pohádkové fantasy Labyrint z roku 1986, v níž hrál zesnulý David Bowie zlého krále skřítků.
David Bowie, Jennifer Connelly ve filmu Labyrint / LabyrinthServer Deadline informoval o tom, že studio Tri Star plánuje natočit spin-off pohádkově laděné fantasy Labyrint. V tomto snímku se mladá Jennifer Connelly vydává do světa pohádkového Labyrintu, aby z něj vysvobodila svého mladšího bratra, kterého sama předtím nechala "nerozvážně" unést obyvateli pohádkové říše. Té vládne zlý král skřítků David Bowie. Aby svého bratra zachránila, bude si muset naklonit právě obyvatele Labyrintu, kteří slouží svému králi.

Původní plán rebootovat Labyrint nakonec studio změnilo na záměr natočit spin-off, pro který chce získat režiséra Fede Alvareze, který se zatím vyprofiloval ve schopného znalce hororu svými dvěma kousky Lesní duch a Smrt ve tmě. Nový Labyrint se má odehrávat ve světě původního filmu, nebude v něm ale postava krále skřítků, kterého hrál Bowie. Na scénáři Labyrintu bude s Alvarezem spolupracovat Jay Basu, který s ním momentálně napsal také chystaný sequel Mužů, kteří nenávidí ženy The Girl in the Spider's Web, které bude Alvarez natáčet. Mimo to natočí Alvarez i sequel Smrt ve tmě 2.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY