Premiéra čtvrté řady seriálu Rectify již zítra na Sundance TV

Vydáno: 26.11.2016 14:50 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Premiéra čtvrté řady seriálu Rectify z originální produkce Sundance TV startuje již tuto neděli 27. listopadu. Hlavním hrdinou seriálu je Daniel Holden, který strávil 19 let ve vězení za čin, který nespáchal.
Aden Young ve filmu  / RectifySeriál Rectify z originální produkce Sundance TV vytvořil v roce 2013 Ray McKinnon. Hlavní postavou seriálu je Daniel Holden (Aden Young), který byl jako teenager uvězněn za znásilnění a vraždu šestnáctileté Hanny. Po devatenácti letech strávených v cele smrti, testy DNA spermatu z místa činu prokážou, že Danielovi nepatřilo. Daniel se vrací na svobodu, viny ale zproštěn není. Senátor Roland Foulkes (Michael O'Neill), který byl žalobcem v Danielově případu, usiluje o jeho znovu otevření. Danielův návrat do normálního života i do rodného města v Georgii není snadný. Svého cejchu se jen tak nezbaví.

Žánrově se jedná o kombinaci soudního dramatu a psychologické studie zasazené do typických kulis amerického Jihu. V seriálu Rectify dále hrají například Abigail SpencerJ. Smith-CameronAdelaide ClemensClayne Crawford nebo J.D. Evermore. Premiéru čtvrté a zároveň poslední řady seriálu můžete zhlédnout již zítra, v neděli 27. listopadu na Sundance TV.  

Originální trailer čtvrté série seriálu Rectify




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY