Jonathan Liebesman se pouští do Titánů

Vydáno: 28.02.2011 09:27 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Natáčení sequelu Souboje Titánů začíná
Sam Worthington ve filmu Souboj TitánůJonathan Liebesman bude mít napilno - uvedení svého nového snímku Wrath Of The Titans ohlásil na 23. března příštího roku a začátek natáčení je v plánu již za pár dní - první klapka totiž zazní 7. března.
Zatím však Liebesman stále ještě vybírá mezi několika návrhy scénářů a zároveň se poohlíží po zajímavých lokacích k natáčení. I navzdory spěchu a nabitému rozvrhu se štáb i herci ze všech sil snaží vyhnout klasickým úskalím podobných filmů, obzvláště svého předchůdce, který příznivce žánru a původního snímku moc nenadchnul. "Bude to střízlivě pojatý, umírněný fantasy film," uvedl Liebesman. "Představte si něco jako Gladiátora se spoustou příšer. Nadchla mě ta možnost pracovat se skvělými lidmi, na skvělém projektu, v zajímavém žánru."
Co se hereckého obsazení týká, příliš změn se nechystá, ale nějaké se přeci jen najdou. V roli Persea uvidíme opět Sama Worthingtona, Dia ztvární Liam Neeson a v dalších rolích se objeví Gemma Arteton, Ralph Fiennes, Edgar Ramirez či Rosamunda Pike.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY