Scenáristé Pobřežní hlídky napíšou Hvězdnou pěchotu

Vydáno: 04.11.2016 15:02 - Václav Limberk | foto: 1997 - TriStar Pictures, Inc.

Na chystaném rebootu akčni sci-fi Hvězdná pěchota se už pilně pracuje. Právě pro něj byl najat i tým scenáristů, kteří za jedním rebootem - Pobřežní hlídkou - stojí. Co čeká novou Hvězdnou pěchotu?
Fotografie z filmu Hvězdná pěchota / Starship TroopersO rebootu ultranásilné satirické sci-fi Hvězdná pěchota se hovoří už od roku 2011. Reboot je nyní už v aktivním stádiu, neboť už na něj byl najat tým scenáristů, kterými jsou Mark Swift a Damian Shannon, kteří se spolu před lety pokusili vzkřísit Pátek třináctého a prsty mají i v rebootu Baywatch, který přijde do kin příští rok. Ale místo předělávky filmu Paula Verhoevena chce dvojice zkusit štěstí s vlastní verzí příběhu založeném na románu Roberta A. Heinleina.

Oba to potvrdili na svém twitteru, kam napsali: "Myslíme si, že verze Paula Verhoevena je úžasná, a my se ji nebudeme snažit předělat." To je jedině dobře, protože předělat něco, co je skoro dokonalé, nemá smysl. Místo toho budeme zvědaví na to, jak si s vlastním pohledem na tuto záležitost poradí. Nápovědou pak budiž právě premiéra Baywatch, která má premiéru příští rok v květnu. Doufejme, že nová Hvězdná pěchota bude stejně originální jako ta původní.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY