Trailer: duch Jacob Tremblay straší Naomi Watts v Shut In

Vydáno: 04.09.2016 12:08 - | foto: facebook tvůrce

Dětská hvězda z oscarového Room, Jacob Tremblay se v prvním traileru na hororové Shut In s Naomi Watts objevuje jako duch. Vystraší i vás?
Hororová kariéra není zrovna ta, kterou byste čekali pro desetiletého herce Jacoba Tremblaye, který si loni dostal diváky svým výkonem dítěte v zajetí v dramatu Room. Letos se již objevil v hororu Zlo nikdy nespí jako syn Kate Bosworth, jehož noční můry se stávaly opravdovými a terorizovaly jeho rodinu. No a nyní bude pro změnu strašit jako duch dítěte herečku Naomi Watts v thrilleru s hororovými prvky Shut In.

K tomuto snímku se nyní objevil první trailer ukazující příběh psycholožky Mary (Watts), která přežila tragickou autonehodu, při níž její manžel zemřel a její syn zůstal v kómatu. O syna (Charlie Heaton ze Stranger Things) se stará doma a v této době také příjímá nového klienta, osiřelé dítě Toma (Tremblay), o které se rozhodne starat. Tom však jedné noci uteče do sněhové bouře a je považován za mrtvého. Mary ho však začíná vídat v domě a je přesvědčená, že se jí mstí. Ale je zde přítomen jako duch, nebo jako živý? A nebo si to Mary vše jen představuje?

Trailer k filmu od režiséra Farrena Blackburna můžete zhlédnout níže a přesvědčit se tak o tom, jak děsivě malý Jacob Tremblay umí hrát.

Oficiální trailer filmu Shut In


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY