Ben-Hur v novém traileru

Vydáno: 26.07.2016 17:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Historický dobrodružný Ben-Hur Timura Bekmambetova dorazí do kin v srpnu. V novém zpracování klasické látky hrají Jack Huston a Toby Kebbel a také Morgan Freeman.
Ben-Hur, nejnovější zpracování klasické látky, románu Lewa Wallace Ben-Hur: Příběh Krista, se představuje v novém traileru. Moderní verzi natočil Timur Bekmambetov a v hlavních rolích urozeného židovského prince Ben-Hura, kterého zradí jeho přítel, římský voják Messala hrají Jack Huston a Toby Kebbell. Ve vedlejších rolích hrají Morgan FreemanNazanin BoniadiAyelet Zurer a další. V roli Krista uvidíme Rodriga Santora

Oficiální synopse k filmu zní: Ben-Hur je epický příběh Ben-Hura (Jack Huston), potomka významného knížecího rodu z Jeruzaléma, jehož adoptivní bratr Messala, vysoce postavený příslušník římské armády, ho křivě obviní ze zrady. Jeho rodina včetně milované manželky skončí ve vězení a on sám je zbaven majetku a odsouzen k doživotním galejím. Po třech letech strávených na moři se Ben-Hur vrací do vlasti s jedinou myšlenkou - pomstít se Messalovi za všechna příkoří, která mu způsobil. Vyzve jej proto na souboj v závodech čtyřspřežím, aby dokázal, že pravda a vítězství stojí na jeho straně. (Forum Film CZ)

Ben-Hur
 má premiéru 25. srpna 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer k filmu Ben-Hur


 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY