Chris Hemsworth se vrací do čtvrtého Star Treku

Vydáno: 19.07.2016 10:06 - | foto: facebook tvůrce

Pro fanoušky Star Treku asi půjde o poměrně nečekanou zprávu, ale je to tak. Domněle mrtvá postava Chrise Hemswortha by se měla objevit v novém díle plánovaném na rok 2017.
Chris Hemsworth ve filmu Star Trek: Do temnoty / Přestože si asi většina fanoušků byla jistá, že po událostech v prologu Star Treku z roku 2009, nemůže být postava George Kirka po obrovském výbuchu naživu, zdá se, že je opak pravdou. Tato role, kterou si v prvních dvou filmech zahrál australský herec, nyní známý hlavně jako superhrdina/bůh Thor Chris Hemsworth, se totiž podle nejnovějších informací vrátí v nadcházejícím díle plánovaném na rok 2017.

Zveřejněna byla první synopse k filmu, která potvrzuje tento fakt. Stojí v ní, že postava Chrise Pinea se ve snímku potká s mužem, jehož nikdy potkat nemohla, a to se svým zesnulým otcem, jehož ztvární ve filmu opět Hemsworth. Jiná jména vracejících se herců zatím nebyla prozrazena, ale počítat se dá s celým současným obsazením. Scénář pak podle nových informacích zpracovávají John D. Payne a Patrick McKay.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY