Trailer: Ellen Page krade dítě v Tallulah od Netflixu

Vydáno: 04.07.2016 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Tvorbu internetové stanice Netflix a její vývoj je rozhodně zajímavé sledovat. A nový titul, který by vám uniknout neměl, je zajisté drama Tallulah, v němž Ellen Page ztvární dívku bez domova.
Netflix opět skóruje se svou filmovou tvorbou. Důkazem tohoto tvrzení zajisté je drama Tallulah, které se probojovalo i na americký festival Sundance, kde sklízelo od kritiků samou chválu. Stojí za ním debutující režisérka Sian Heder, která doposud pracovala pouze na úspěšném seriálu Orange Is the New Black. Na plátně si v něm opět můžete užít funkční spolupráci Ellen Page s Allison Janney, které se potkaly před devíti lety při natáčení Juno a následně si spolu pak ještě zahrály v dramatu Citlivá na dotek.

Tallulah však konečně nebudou hrát duo matky a dcery. Page zde ztvární mladou dívku protloukající se životem bez peněz i střechy nad hlavou, která se snaží získat pomoc od matky svého bývalého přítele, když ho u ní marně hledá. On jí totiž ukradl všechny peníze a tak v zoufalosti vymyslí lež, že s jejím synem má dítě, které ukradne, aby ji Margo (Allison Janney) k sobě vzala.

Premiéru na Netflixu si snímek odbyde koncem tohoto měsíce, kdy se tedy dozvíme, jak takhle zapeklitá situace dopadne. Zatím můžete zhlédnout trailer.

Oficiální trailer filmu Tallulah


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY