Ouija: Kořeny zla pátrá po původu hry v prvním traileru

Vydáno: 27.06.2016 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Po dvou letech se na plátna vrací tajuplná deska Ouija, skrze níž se dá komunikovat se zemřelými. Tentokrát si s ní v prequelu Ouija: Kořeny zla zahraje rodina podvodného média, což uvidíte v traileru.
Vzhledem k velmi kritickému přijetí asi u hororu Ouija z roku 2014 málokdo čekal možnost prequelu či sequeluNeúprosní kritici však byli nuceni držet jazyk za zuby, když přišlo na výdělečnost Ouijy. Ta se probojovala až na vrchol žebříčku Box Office, kde vydržela přes 2 týdny a utržila více než 100 milionů dolarů, což vzhledem k velmi nízkému rozpočtu zajisté byla šokující částka. Universal Pictures spolu s Blumhouse Productions tak vycítily příležitost dalšího jednoduchého výdělku a naplánovaly pokračování Ouija: Kořeny zla na letošní podzim, 10. listopadu.

A zatímco prvnímu dílu byla vytýkána absence čehokoliv inovativního, zdá se, že tvůrci vedení režisérem/scenáristou Mikem Flanaganem se polepšili a děj druhého dílu má podle traileru pořádný zvrat. Tentokrát totiž temné síly pomocí desky Ouijy na komunikaci s duchy vyvolá rodina podvodníků, jejichž matka podvodně komunikuje s duchy za pomoci svých dvou dcer. To se ovšem vymkne z kontroly, když se její mladší dceři opravdu podaří navázat kontakt s někým, o kom si zprvu myslí, že je to její zemřelý otec a brzy se stane nezvladatelnou a posedlou...

V hlavní roli uvidíte Elizabeth Reaser ze ságy Stmívání, ale na tu a další jiné se již můžete podívat v níže umístěném traileru.

Oficiální trailer filmu Ouija: Kořeny zla


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY