Novinku Woodyho Allena povede Kate Winslet

Vydáno: 23.06.2016 14:00 - | foto: facebook tvůrce

Režisér, který má v Hollywoodu tak velké jméno jako Woody Allen, nemá problémy dostat do svých snímků ty nejprestižnější herce. Jeho nadcházející film nebude výjimkou, v hlavní roli se v něm totiž objeví Kate Winslet.
Jesse Eisenberg, Kristen Stewart ve filmu  / Café SocietyOd premiéry letošního snímku, který do kin jako každý rok vyšle uznávaný režisér Woody Allen, nás již dělí pouhé dva měsíce. Ten se jmenuje Cafe Society a do kin zamíří až koncem tohoto září v hlavních rolích s Kristen Stewart a Jessem Eisenbergem. Těšit se můžete také na první seriál z Allenovy díly pro streamingovou službu Amazon, do nějž si našel pro svou filmografii netradiční múzu, zpěvačku Miley Cyrus. Seriál se již letos natočil a brzy by se mohl dostat na obrazovky.

Po dokončení těchto projektů se už ale režisér ve svém úctyhodném věku osmdesáti let vrhá na další kousek, o kterém se tradičně předem neví prakticky nic. A asi bude opět dlouho trvat, než bude odtajněno i pouhé jméno. Zajímavý ale je jeho nadcházející titul herečkou, kterou do něj zlákal. Jedná se totiž o oscarovou Kate Winslet, která s režisérskou legendou bude poprvé spolupracovat.

Odstartovat by jejich spolupráce mohla na podzim, kdy by se podle plánů mělo začít natáčet.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY