Jak se dál rozroste série V zajetí démonů?

Vydáno: 18.06.2016 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Po úspěchu druhého dílu v kinech dostane série V zajetí démonů svou další šanci diváky pořádně vyděsit. Vedle nepovedené Annabelle teď více prostoru tvůrci dají také démonické jeptišce z nového pokračování ve filmu The Nun.
Vera Farmiga, Patrick Wilson ve filmu V zajetí démonů 2 / V zajetí démonu 2V roce 2013 nastartoval překvapivý úspěch Wanova hororu V zajetí démonů obrovskou franšízu, která se momentálně rozrůstá o ještě další titul. Látku podle skutečných událostí ze životů paranormálních vyšetřovatelů Eda a Lorraine Warrenových (Patrick Wilson a Vera Farmiga) přetavil malajský rodák, který v té době už za sebou měl start uspěšných sérií jako Saw a Insidious, v čiré zlato, kde o děsivé momenty nebylo nouze. A tak není divu, že si našlo řadu fanoušků a uspělo i u kritiků.

Letos jsme se s ním vydali do londýnského Enfieldu v druhém díle, V zajetí démonů 2, ale ještě v roce 2014 se z úspěchu snažila vytěžit méně strašidelná Annabelle, spin-off s posedlou hračkou ze sbírky Warrenových. Panenka se však svezla na vlně úspěchu prvního dílu a slušně vydělala, tudíž i ji přes negativní ohlasy čeká v roce 2017 pokračování Annabelle 2.

Současně ale bude vznikat i druhý spin-off, který převezme postavu z letošního sequelu - démonickou jeptišku, která strašila rodinu Hodgsonových. Nyní tedy jeptiška dostane samostatný film nazvaný The Nun, zatím se o něm nic neví, ale vzhledem k zaneprázdněnosti Jamese Wana se s ním jako režisérem příliš počítat nedá. Doufejme, ale že se z řádné hororové postavy podaří vykřesat další slušný kousek.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY