Režisér Bone Tomahawku natočí remake hororu Mistra loutkáře

Vydáno: 03.05.2016 12:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér S. Craig Zahler, který si minulý rok udělal jméno drsným hororově laděným westernem Bone Tomahawk, natočí remake hororu Mistr loutkář o armádě vražedných loutek.
Richard Jenkins, Kurt Russell ve filmu  / Bone TomahawkVlna remaků pokračuje. Po rebootech slavných hororových serií převážně z osmdesátých let Pátek třináctéhoNoční můra v Elm Street nebo Lesní duch se rebootu dočká i jiná, méně známá hororová série, kterou započal David Schmoeller svým videohororem Mistr Loutkář o malé zabijácké armádě loutek. Mistr loutkář byl svou kvalitou klasickým představitelem rozbujelého video trhu na počátku devadesátých let a následovalo po něm nespočet sequelů, které zná nazpaměť asi jen skalní fanda této franšízy.

K vzkříšení tohoto starého hororu, potažmo série byl povolán S. Craig Zahler, který se loni zviditelnil nezávislým hororovým westernem Bone Tomahawk. Zahler byl najat, aby napsal první verzi scénáře filmu, jehož titul zní Puppet Master: The Littlest Reich. Zatím není známo, zda ho bude Zahler i režírovat a zda půjde nový Mistr loutkář do kin nebo na VOD (video na vyžádání), takže si ho budete moci vychutnat v klidu domova. V každém případě by měl nový Mistr loutkář trumfnout originál a jeho následovníky, protože co si budeme povídat, tato série zůstává ve stínu slavnějších hororových ikon a sérií.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY