Trailer: zombie ovládané technikou v Pulsu podle Kinga

Vydáno: 28.04.2016 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Letos se adaptace dočká další z mnoha knih od oblíbeného spisovatele Stephena Kinga, na řadu se totiž dostal hororový Puls, ve kterém se lidé pomocí záhadného vysílače stávají zombie. V hlavních rolích Samuel L. Jackson a John Cusack.
V poslední době míří do kin pěkná řádka adaptací knih od milovaného amerického spisovatele Stephena Kinga a jednou z prvních z nich bude v červenci (ne u nás), adaptace jeho knížky z roku 2006 nazvané Cell (v češtině Puls). Ta přináší inovaci do mnohokrát omílaného tématu zombie virusu, ten se totiž v tomto příběhu nešíří skrze kousnutí, nýbrž neznámým mobilním signálem. Tedy každý, kdo svůj telefon použije, začně být ovládán touhou po lidském mase.

Tuto hororovou sci-fi látku se rozhodl na plátno převést režisér Tod Williams, který stál například za romantickým dramatem Dveře v podlaze s Jeffem Bridgesem a druhým Paranormal Activity. Ústřední postavu muže, který hledá v této apokalyptické době svého syna, zde představuje herec John Cusack (V kůži Johna Malkoviche) a na útěku se jeho "parťáky" stanou ještě Samuel L. Jackson a mladičká Isabelle Fuhrman z Hunger Games.

Oficiální trailer filmu Cell


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY