První fotografie: Gilmorova děvčata se vrací

Vydáno: 13.04.2016 14:00 - | foto: facebook tvůrce

Po devíti letech se díky Netflixu vrací jako mnohé jiné seriály jedna z naprostých televizních klasik - Gilmorova děvčata, která se po sedmi společných sériích vrací pro jednu kratší, speciální.
Od roku 2000 do roku 2007 bavil po celou dobu diváky v mnoha zemích světa seriál Gilmorova devčata. Ten se odehrával ve smyšleném městečku Stars Hollow v americkém Connecticutu a jeho hlavní dějovou linií byl problémový vztah svobodné matky s její dcerou. Ty byly samozřejmě oblokopeny nesčetným množstvím postav z farmy i jejího okolí a letos se tento silný rod žen vrací ve speciální podobě na stanici Netflix. Pod názvem Gilmore Girls: Seasons byly natočeny 4 epizody nazvané podle ročních období a zpět je velké množství vašich oblíbenců!

Chybět zajisté nemůže hlavní ženské trio Gilmorových - matka Lorelai hraná Lauren Graham s její dcerou Rory v podání Alexis Bledel a samozřejmě také babička Emily, tu hraje herečka Kelly Bishop. Jmenovitě však tento roku na Netflixu uvidíte také Keiko AgenuSeana Gunna či Scotta Pattersona. Velký otazník se vznášel nad fanoušky milovanou roli Sookie, jíž hrála komediální královna Melissa McCarthy. Sama herečka však tento týden v show u Ellen DeGeneres potvrdila svůj návrat.

A co vy? Těšíte se na znovushledání Gilmorových?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • ...která se po devíti společných sériích... ... (Anonym, 13.04.2016 15:25) Reagovat

    ...která se po devíti společných sériích...
    Nebylo těch sérií jenom sedm? Od roku 2000 do roku 2007...

  • Konečně (Kika, 28.06.2016 21:49) Reagovat

    Seriál miluji. Neustále sleduji všech sedm sérií. Z náhlého nevyjasněného konce jsem byla a jsem zklamaná. Nemůžu se dočkat jasného závěru. Děkuji ;)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY