Transformers 5, 6 a 7 mají datum premiéry

Vydáno: 15.02.2016 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Dalších dílů Transformers bude hodně - úspěšná filmová série založená na hračkách společnosti Hasbro se dočká hned tří nových pokračování, přičemž vyloučeny nejsou ani různé spin-offy.
Fotografie z filmu Transformers: Zánik / Transformers: Age of ExtinctionStudio Paramount oznámilo agresivní strategii pro další směřování filmové franšízy Transformers - robotí série Michaela Baye, která zatím čítá čtveřici blockbusterů, se rozroste o další tři pokračování, a to v docela krátkém časovém horizontu. Podle serveru Deadline studio plánuje uvést Transformers 5 23. června 2017, Transformers 6 8. června 2018 a Transformers 7 28. června 2019. Není vyloučeno, že pokud se novinkám zadaří (což určitě ano), zcela jistě se dočkáme různých spin-offů a prequelů. Na budování robotího univerza, které by mělo nabývat propojenosti marvelovek, ostatně v současnosti pracuje celý writers' room scenáristů.

Plánované premiéry však nebudou bez konkurence. Pátý díl, který bude opět režírovat Michael Bay, bude uveden ve stejný den jako komiksová Wonder Woman, šestý díl se zase postaví druhé Godzille. Datum v roce 2019 je zatím prázdné. Série Transformers po celém světě dosud utržila 3,77 miliard dolarů.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY