Trailer: v třetí Očistě zamíříme do politických kruhů

Vydáno: 12.02.2016 09:58 - | foto: facebook tvůrce

Velmi úspěšná hororová série Očista stihla od roku 2013 vyprodukovat již tři díly, v nichž jsou jednou za rok na 12 hodin povoleny všechny zločiny. Nový díl s podtitulem Election Year právě dorazil v prvním traileru.
Před třemi lety odstartovala s poměrně nečekaným úspěchem série hororů Očista, a to s jednoduchou zápletkou. Co kdyby v budoucnosti byly každoročně na půl dne povoleny všechny zločiny a nehrozil za ně žádný postih? Toto téma jsme prozkoumali již dvakrát. Poprvé v klasickém home invasion hororu, kdy o záchranu své rodiny bojovali Lena Headey a Ethan Hawke. Podruhé jsme se dostali i do ulic velkoměsta v Očistě: Anarchii. Z tohoto sequelu se dokonce do nadcházejícího třetího dílu vrací jedna z postav, "Seržant" v podání Franka Grillo.

"Seržant" se od postavy hledající pomstu za smrt syn posunul na post bodyguardu a momentálně pracuje pro senátorku Charlene (Elizabeth Mitchell). Ta sama je velkou odpůrkyní dne Očisty a bojuje za jeho zrušení, jelikož při něm v minulých letech byla vyvražděna celá její rodina. To jí však činí trnem v oku pro ostatní politiky a s blížícím se dnem Očisty, se rozhodnou pro beztrestné zbavení se Charlene.

Oficiální trailer filmu The Purge: Election Year


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY