Chystaného Vetřelce povede Katherine Waterston

Vydáno: 19.12.2015 11:49 - | foto: facebook tvůrce

V roce 2017 vyšle Ridley Scott do kin nový film s názvem Alien: Covenant. Do toho se vrátí staří známí, ale otevřené jsou i dveře pro nováčky.
Katherine Waterston, Eddie Redmayne ve filmu Fantastická zvířata a kde je najít / Fantastic Beasts and Where to Find ThemDalší v řadě chystaný film režiséra Ridleyho Scotta bude navazovat na slavnou sérii započatou filmem Vetřelec. Už jej provázelo hodně změn, jen co se týče samotného názvu. Ten původně zněl Prometheus 2, poté se producenti uchýlili k verzi Alien: Paradise Lost a nyní to vypadá, že finálním názvem (snad) bude Alien: Covenant. Z prvního Promethea se nám také vrací dvě postavy, android David a Elizabeth v podání Michaela Fassbendera a Noomi Rapace.

Příběh se však podle nových informací nebude soustředit na toto duo, přičemž přibude nová hlavní postava, kterou podle všeho ztvární herecká hvězda na vzestupu Katherine Waterston, která minulý rok zazářila ve Skryté vadě a za méně jak rok ji uvidíme ve Fantastických zvířatech a kde je najít. O ději Alien: Covenant se mnoho neví. Synopse pokračování však prozradila, že budeme sledovat dobrodružství posádky lodi Covenant, která objeví novou vzdálenou planetu, která se zprvu jeví jako ráj, později však zjišťují, že je jedním z nejnebezpečnějších míst v galaxii. Tu by podle všeho měl jako jediný obývat právě Michael Fassbender.

V kinech toto vesmírně dobrodružství budete moci zhlédnout za dva roky.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY