X-Men: Apokalypsa začíná v prvním nabušeném traileru

Vydáno: 11.12.2015 15:34 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

"Přežijí jen ti nejsilnější," hlásá první první plakát a upoutávka na očekávaný díl X-Menů, který na scénu opět přivádí staré známé a také dosud nejsilnějšího protivníka, 5000 let starého mutanta se skromným jménem Apocalypse.
X-Men: Budoucí minulost resetoval celé univerzum, takže je teď možné přijít téměř s čímkoliv. Navracející se "otec" univerza Bryan Singer se však vydává po vyšlapané cestičce předchozího a prodloužuje jeho potitulkovou scénu v celovečerní film, jenž by měl být završením nové X-Men trilogie. V něm se známí hrdinové doslova setkají s Apokalypsou, kterou na ně přivede stejnojmenný nejmocnější a nejstarší mutant na světě, pod jehož make-upem se skrývá Oscar Isaac.

Přestože se bude film odehrávat v osmdesátých let, díky přítomnosti nového mladistvého obsazení a futuristicky vypadajícího Apocalypse připomíná spíše post-apokalyptické scény z Budoucí minulosti. I když samotná zápletka (nejmocnější záporák, který chce zničit svět) moc nadějí nevzbuzuje, uzavření osudů známých hrdinů a připravevení půdy pro další série s mladými mutanty by přesto díky Singerovu uchopení mohlo dopadnout dobře.

Trailer zhlédněte níže. X-Men: Apokalypsa dorazí do kin 19. května.

Originální trailer filmu X-Men: Apokalypsa


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY