První trailer: šílené a unikátní fantasy Gods of Egypt

Vydáno: 17.11.2015 20:04 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Alex Proyas, který má za sebou kultovní snímky jako Vrána nebo Smrtihlav, se příští rok v únoru vrátí do kin se svým dosud nejnákladnějším snímkem, mytologickou fantasy Gods of Egypt.
Před týdnem se objevily bláznivě vypadající první plakáty na mytologickou fantasy Gods of Egypt, kterou má na svědomí režisér Vrány a Smrtihlava Alex Proyas. Pokud jste si říkali, co může být ještě lepší než toto, pak odpověď je právě dorazivší první trailer. Gerard Butler tu představuje krutého boha Seta, který si pro sebe v době temnot urval trůn. Když mladý smrtelník Bek (Brenton Thwaites) vyhledá pomoc jiného mocného boha Hora (Nikolaj Coster Waldau), hodlají nemilosrdného Seta svrhnout z trůnu .

Zatím to vypadá, že půjde jen o další mytologický epos a vzpomeňme, jak dopadl EXODUS: Bohové a králové. Když si pak uvědomíte, že za tím stojí režisér temných kultovních pecek jako Vrána a Smrtihlav, vypadá to naprosto šíleně. Některé ze speciálních efektů ale vypadají skvěle, a jak byste u Proyase očekávali, vizuálně to vůbec vypadá výborně. Ve skutečnosti je to zatím nejbarevnější a nejokázalejší Proyas ve srovnání s jeho zmíněnými kousky. Nikdy se nevyplatí vyvozovat z traileru, jak bude vypadat celý film, ale tento naznačuje, že Gods of Egypt se rýsují jako opravdu šílený kousek.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Gods of Egypt


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY